Unohditko tunnuksen tai salasanan? -toiminto on Kirjaudu -ikkunan yhteydessä.

Kirjoita salasanan lähetys -kenttään se sähköpostiosoite, jonka olet tallentanut hakulomakkeelle / omaan profiiliisi TAI käyttäjätunnuksesi, jos muistat sen. Järjestelmä lähettää sinulle linkin siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut hakulomakkeella / omassa profiilissasi. Klikkaamalla linkkiä avautuu näkymä jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja voit muuttaa uuden salasanasi. Katso tästä ohjevideo käyttäjätunnuksen tarkistamisesta.

Jos et muista käyttäjätunnusta eikä sinulla ole käytössä enää sitä sähköpostiosoitetta, jonka olet aiemmin tallentanut hakulomakkeelle / omaan profiiliisi, ole yhteydessä siihen työnantajaan, jonka työpaikkaa olet aikaisemmin hakenut tai Kuntarekryyn tuki@fcgtalent.fi