Unohditko salasanan -toiminto on Kirjaudu -ikkunan yhteydessä.

Kirjoita salasanan lähetys -kenttään käyttäjätunnuksesi TAI sähköpostiosoitteesi, jonka olet tallentanut hakulomakkeelle / omaan profiiliisi. Järjestelmä lähettää sinulle linkin siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut hakulomakkeella / omassa profiilissasi. Klikkaamalla linkkiä avautuu näkymä jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja voit muuttaa uuden salasanasi.

Jos et muista käyttäjätunnusta eikä sinulla ole käytössä enää sitä sähköpostiosoitetta, jonka olet aiemmin tallentanut hakulomakkeelle / omaan profiiliisi, ole yhteydessä siihen työnantajaan, jonka työpaikkaa olet hakenut tai Kuntarekryyn tuki@fcgtalent.fi