Järjestelmä lähettää salasanan linkin vain siihen samaan osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut työhakemuksesi yhteystiedoissa tai rekisteröityessäsi Kuntarekryn käyttäjäksi.

Kannattaa tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansio. Monet sähköpostipalvelut käsittelevät myös asiallisia viestejä roskapostina, etenkin jos viestit on lähetty automaattisena palveluna jostakin järjestelmästä.

Et saa uutta salasanaa sähköpostiisi, jos et ole käyttänyt käyttäjätunnustasi kahteen vuoteen, sillä käyttäjätunnuksesi ja tietosi poistetaan automaattisesti järjestelmästä henkilötietolain (523/99) 10 § ja arkistotietolain 831/1994 8 §:n mukaisesti.

Jos et ole tallettanut yhteenkään hakemukseesi yhteystietoihisi tai omaan profiiliisi sähköpostiosoitetta, et voi tilata itsellesi uutta salasanaa. Tällaisessa tilanteessa sinun tulee olla yhteydessä työnantajaan, jonka työpaikkaa olet hakenut, tai Kuntarekryyn tuki@fcgtalent.fi  On mahdollista, että sinun täytyy rekisteröityä uudelleen uudella käyttäjätunnuksella, jolloin et näe aiempien hakemustesi tietoja uudella käyttäjätunnuksellasi.