Olet ehkä jo rekisteröitynyt aiemmin samalla käyttäjätunnuksella, ja se on siksi jo käytössä. Samaa käyttäjätunnusta ei voi rekisteröidä kahteen kertaan, ei myöskään siinä tapauksessa, vaikka käyttäjätunnus olisi vanhentuneena suljettu. 

Käyttäjätunnus, jonka haluat itsellesi, voi olla myös jonkun muun työnhakijan käytössä. Tällaisissa tilanteissa sinun tulee keksiä jokin muu käyttäjätunnus itsellesi. Kirjoita itsellesi muistiin käyttäjätunnus ja salasana, jonka itsellesi luot.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?