Jos sinulla ei ole tietoja omassa profiilissasi, et ole niitä sinne tallentanut. Kuntarekryyn on mahdollista tallentaa työkokemus- ja tutkintotietojaan omaan profiiliin, vaikka ei juuri sillä hetkellä ole hakemassa tiettyä työpaikkaa. Omaan profiiliin voi kopioida tiedot myös jo jostakin lähetetystä hakemuksesta, avaamalla ko. hakemus ja klikkaamalla Kopioi profiiliksi -nappulaa. Omaan profiiliin talletettuja tietoja voi kopioida uusille hakemuksille, jos olet valinnut omassa profiilissa Profiilini tiedot voidaan kopioida pohjaksi uusiin hakemuksiini.

Uuteen hakulomakkeeseen on mahdollista kopioida tiedot joko omasta profiilista tai viimeisimmältä täytetyltä hakulomakkeelta. Huomioithan, että tiedot eivät siirry omasta profiilista sijaisrekrytoinnin hakulomakkeelle.

Voi myös olla mahdollista, että sinulla on useita käyttäjätunnuksia järjestelmässä. Olet siis voinut kirjautua sellaiselle tunnukselle, jolla et ole jättänyt yhtään hakemusta. Voit tarkastaa käyttäjätunnuksesi kirjautumisikkunan Unohditko tunnuksen tai salasanan? -toiminnolla. Näkymässä, jossa asetat myös uuden salasanan, kerrotaan sinun käyttäjätunnuksesi. Jos sinulla on useita tunnuksia, ne on kerrottu näkymässä pilkulla erotettuna. Vaihda salasana ja kirjaudu kaikille tunnuksillesi sisään ja tarkista, missä aiemmat työnhakutietosi ovat.

 

Löysitkö etsimäsi vastauksen?