Rekrytointijärjestelmään tallentuu työnhakijan tietoja riippuen siitä, mitä tietoja työnantaja kohdennetuissa rekrytoinneissa hakulomakkeella kysyy ja mitä tietoja työnhakija itsestään tallentaa.

Työnhakijana voit tallentaa Omaan profiiliisi, Avoin hakemus kuntiin ja Hakemus keikkatöihin -hakulomakkeille seuraavat tiedot itsestäsi: nimi, yhteystiedot, työkokemus, suoritetut tutkinnot, lisä- ja täydennyskoulutus, osaamiset, kunnat, organisaatiot ja tehtäväalueet, joista olet kiinnostunut, mahdollinen liitetiedosto, määrittämäsi hakemuksen säilytysaika sekä käytettävyystiedot, mikäli ilmoittaudut keikkalaiseksi. Myös vapaaseen tekstikenttään kirjatut tiedot tallentuvat.

Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tarkistaa järjestelmään tallennetut, itseäsi koskevat tiedot. Osoita asiaa koskevat pyynnöt rekisterinpitäjänä toimivalle työnantajalle, jolle työhakemus on osoitettu. Työnhakijan tietojen rekisterinpitäjä on se kunta ja/tai organisaatio, jonka rekrytointiin olet jättänyt hakemuksesi ja/tai kunta ja/tai organisaatio, johon olet osoittanut kiinnostuksesi.

Kuntarekry ei koskaan luovuta työnhakijoiden henkilötietoja suoramainontaa, suoramarkkinointia, etämyyntiä, markkina- tai mielipidetutkimusta tai henkilömatrikkeleita varten.

Tutustu Kuntarekryn tietosuojaselosteeseen ja tietosuojalausekkeeseen!

Löysitkö etsimäsi vastauksen?