Ei tarvitse.  Aikaisempien tietojen hyödyntäminen on mahdollista, kun kirjaudut järjestelmään samoilla tunnuksilla, jotka olet aiemmin luonut itsellesi. Kun omat tiedot on täytetty kerran mille tahansa Kuntarekryn hakulomakkeelle tai omaan profiiliin, tiedot tallentuvat automaattisesti ja ovat näin valmiina käytettävissäsi myös seuraavia hakuja varten. Kun sallit omassa profiilissasi tietojen kopioinnin, uutta hakemusta tehdessäsi voit valita kopioitko uudelle hakulomakkeelle tiedot omasta profiilista vai edellisestä hakemuksesta. Voit päivittää uudelle hakulomakkeelle aiemmin antamiasi tietoja ja täyttää ne kohdat, joita aiemmin ei ole kysytty.

Kaikkien tietojen ei kuitenkaan kuulu kopioitua hakulomakkeelta toiselle. Tällaisia ovat esim. työpaikkakohtaiset kysymykset, kuten vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään, joilla työnantaja haluaa kysyä sinulta juuri nimenomaiseen tehtävään liittyviä tietoja. Sen sijaan esim. perustiedot kopioituvat, kuten nimi- ja yhteystiedot sekä työkokemus- ja koulutustiedot.

HUOM! Pidä vain yhtä hakulomaketta auki kerrallaan selainikkunassa. Useamman hakulomakkeen samanaikainen käyttö aiheuttaa virhetilanteita, mm. hakuajan päättyminen saattaa viitata menneisyyteen. Siksi kannattaa tehdä aina hakemus loppuun asti valmiiksi ja lähettää se, ennen kuin alkaa tehdä uutta hakemusta toiseen tehtävään.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?