Mikäli et halua saada ollenkaan ilmoituksia tarjolla olevista tämänhetkisistä tai tulevista keikoista, voit ottaa käytettävyytesi kokonaan pois päältä kirjautumalla Kuntarekryyn ja valitsemalla Käytettävyys-välilehden alla vasemmalla olevasta olevasta ”Olen käytettävissä järjestelmässä oleviin keikkoihin” -kohdan kyllä/ei -painikkeesta ”Ei”.

Jos haluat poistaa sijaishakemuksesi kokonaan, voit olla yhteydessä siihen työnantajaan jolle teet keikkoja, tai Kuntarekry-järjestelmän toimittajaan FCG Talent OY:öön tuki@fcgtalent.fi Kirjaudu Kuntarekryyn ja katso kohdasta Hakemukseni, mitkä sijaishakemukset olet jättänyt ja pyydä niiden poistamista.

Jos haluat poistaa hakemuksesi ja profiilisi kokonaan, voit mennä Omaan profiiliisi ja poistaa sieltä tietosi itse.