Kuntarekryn käytettävyyskalenterin avulla kerrot työnantajille, milloin voit ottaa sijaisuuksia vastaan. Pidä käytettävyystietosi kalenterissa ajan tasalla, niin nouset työnantajille näkyviin vain niihin sijaishakuihin, jotka ajankohdan puolesta sopivat sinulle.

Kuntarekryn hakijaprofiilisi oma työpöytä sisältää osion Käytettävyys. Osiossa voit ylläpitää käytettävyystietojasi. Käytettävyyskalenteriin voit merkitä jo etukäteen tietämäsi kuukaudet/viikot/päivät/vuorot, jolloin et pysty ottamaan keikkoja vastaan.

Klikkaamalla ko. kuukaudet/viikot/päivät/vuorot -kohtia voit merkitä ne ajankohdat, jolloin et ole käytettävissä keikkoihin. Vaaleanvihreä väri tarkoittaa, että olet käytettävissä. Punainen väri merkitsee, että et ole ko. ajankohtana käytettävissä.

Mikäli et halua saada ollenkaan ilmoituksia tarjolla olevista tämänhetkisistä tai tulevista keikoista, voit ottaa käytettävyytesi kokonaan pois päältä valitsemalla käytettävyyskalenterin alla vasemmalla olevasta ”Olen käytettävissä järjestelmässä oleviin keikkoihin” -kohdan kyllä/ei -painikkeesta ”Ei”.